Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου

Το μουσείο:
Το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου ιδρύθηκε το 2005, εκθέτοντας με μεράκι και αγάπη τους καρπούς ενός πολυετούς, συλλεκτικού έργου.

Το λογότυπο:
Πριν αρχίσουμε τον σχεδιασμό του λογοτύπου περάσαμε αρκετές ώρες στο Μουσείο συζητώντας με τους ανθρώπους που με πολύ αγάπη και μεράκι το δημιούργησαν. Μοιράστηκαν μαζί μας το όραμά τους, βάζοντάς μας μέσα σε έναν κόσμο άγνωστο σε εμάς αλλά ταυτόχρονα μαγικό και μας ενέπνευσαν με το πάθος τους για το Μουσείο. Με τη βοήθειά τους μελετήσαμε πως ζούσαν οι άνθρωποι πριν πολλά χρόνια, τις καθημερινές τους συνήθειες, την ελληνική παράδοση, τη σχέση της παράδοσης με τη θρησκεία, την αγάπη και το σεβασμό των ανθρώπων για τη γη και τη διατροφή. Έτσι, εμπνεόμενοι από όλα αυτά και επηρεασμένοι από την πολύ μεγάλη συλλογή κεντημένων ψωμιών δημιουργήσαμε το νέο λογότυπο του Μουσείου.

Η ιστοσελίδα:
Μετά τον σχεδιασμό του λογοτύπου σειρά είχε ο σχεδιασμός και η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου, στην οποία μπορεί κάποιος να πλοηγηθεί με άνεση και να αντλήσει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Μουσείο.

Category: Λογότυπο